Clan wars

eD - FHH
6:0

New FHH-CLAN

by Marcus

Our clan (I think) was never a real clan. I mean we played Far Cry 2 a lot, but not as a real clan. We tried to play a Clan War, but there were some problems with the internet connections. After that we didn't played Far Cry 2 at all. Now we (Heves Jeges, Csavez and me Marcus) are playing the new Call of Duty: Modern Warfare 2. The multiplayer game mode is just awesome, so we tought we should create a CoD MW 2 clan. The name is the same, because we are the Forgotten Heroes of Hungary :)

The point is we are not going to play Far Cry 2 anymore. Sorry dudes. So the FHH-CLAN from now is a Call of Duty: Modern Warfare 2 Clan. If you want to play a clan war with us, just leave a comment. And of course you have to buy a legal copy to play with us.

---

A klánunk (szerintem) soha sem volt egy igazi klán. Mármint játszottuk Far Cry 2-vel, de nem úgy mint egy igazi klán. Próbáltunk clan warozni, de problémák voltak a szeróval. Ezután már nem is játszottunk FC2-t. Most (Heves Jeges, Csavez és én Marcus) az új Call of Duty-t játszuk. A multiplayer egyszerűen fantasztikus, ezért arra gondoltunk, hogy csinálunk egy klánt. A név marad ugyanaz.

A lényeg, hogy Far Cry 2-t nem fogunk többet játszani. Sajnáljuk. Ezért mostantól az FHH-CLAN egy Call of Duty: Modern Warfare 2 Clan. Ha waroznál velünk, hagyj kommentet. Természetesen eredeti játékkal játszunk, szóval meg kell venned neked is ahhoz, hogy csatlakozhass hozzánk.

4 megjegyzés:

[FHH] - L@co írta...

Csoki Ropi:)
A szöveget kikéne javítani, mert kilépett 1-2 ember BIZINYIS OKOK MIATT:DD ( xD ).Találtunk uj arckat, őket felkéne tüntetni:)
Ez egy jó klán jó arcokkal:)
A CSOKI ROPI LEGYEN VELETEK!:)
...:::L@co:::...

Névtelen írta...

ÜDV!!!
Hol lehet szavazni a hét kockája címre???
Byez!!
◄☺☺«« T!3oy »»☺☺►

Névtelen írta...

"A multiplayer egyszerüen fantasztikus"- xD

SzOkee

Névtelen írta...

Hiperaktív---->Cartman:)

Megjegyzés küldése